No llancis l’ampolla ni el carbó

L’aigua del País Valencià té molt mal gust. Aquesta realitat la reconeix tothom quan ens visita i dificultat molt el nostre objectiu: reduir les deixalles de plàstic.

Per solucionar aquest problema duc un temps fent proves. La primera va ser deixar l’ampolla de vidre a la nevera sense tap perquè  s’evapori el clor, però l’aigua continuava amb gust de sabata. No era suficient. Tampoc ho és anar a les fonts del Desert o el manatial més pròxim a emplenar garrafes, perquè actualment tinc poc temps i molts dels meus lectors no tenent vehícle propi.

Aigua carbó
Carboni purificador d’aigua i ampolles de la nevera sense tap.

La solució més econòmica i pràctica la vaig trobar a la web Grita Eco Eco, un filtre de carbó actiu que absorveix les partícules en suspensió de l’aigua i li dóna bon sabor. És carbó de roure japonés i encara que no converteix l’aigua de l’aixeta en Lanjarón us prometo que a mi ja me va bé, a més, costa 5.50 euros i dura 6 mesos.

L’Organització de consumidors i usuaris no deixa bé ni aquesta ni altres opcions, però crec que és perquè no viuen a Castelló. Alló important a més, es que la reducció del plàstic a casa ha estat espectacular. Anima’t!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s